1999 ÖNCESİ 1999 SONRASI

1999 ÖNCESİ 1999 SONRASI

Posted  89 Views updated 2 years ago

Uzun yazmak gelmiyor inanın, çünkü bu konuda birebir aklımda olanları yazmaktan korkuyorum! Her şey apaçık ortada…

Sırasıyla yanlışı doğruyu olan her şeyi içimdeki öfkeyi bilimsel durumları veya komplo teorisi (HAARP) gibi ifadeleri yazmayacağım inanın.

Geçmişler olsun canım Türkiye’m başımız sağ olsun bütün göçmüş vatandaşlarımız bu dünyadan acılarla aramızdan ayrıldılar, uykusunda yakalanmış olan her şeyi canlı olarak yaşayan can kaybetmiş olan değerli vatandaşlarımız.

Yaralı olan enkaz içinden çıkarılan ve 6 gün sonra enkaz içinden kurtulacak değerli vatandaşlarımız.

Sizlerin hiçbir suçu yok deprem bir gerçek evet ama o civarda o kadar fay hatları var ve bunu elbette herkes biliyor…

Oraya o kadar bina nasıl ayakta kalmadı sorgulanması gereken tabii ki bu!

Diyorum diğer şeyleri kesinlikle yazmayacağım öfkeliyim! Herkes sosyal medya platformlarda bunları görüyor zaten, sadece tek bir söz yazılabilir ‘’Sınıfta kaldık’’ 1999 depremini yaşamış o günleri bilen ve olan her şeyi gören kişiler olarak, iletişim teknoloji konusunda şimdi çağ atladığımız bu günlerde, yaşadığımız acı gerçekleri teker teker diyorum kesinlikle yazmayacağım sevgili arkadaşlarım….

Maalesef seneler bile geçmiş olsa akıllanmayacağız acı olan zaten bu…

Kimse huzurlu değil herkesin bir korkusu ve travmaları olduğu gibi şimdi inanın bu acı olayla daha çok gün yüzüne çıkacak…

Tanımadığımız kişilere üzülüyor kurtarma anlarına seviniyoruz tek yürek olduk…

Ama onların yaşadığı o zorlukları anlık televizyondan izliyor dualarımızı her birine gönderiyoruz…

Allah’a inanan bizler ve inanmayan bazı kişiler elbette yok değil! Yazdığı her bir yorumda bunu dile getirmek ve üste çıkma durumlarını yazdığında anlamadığımızı sanıyor! Senin görüşünü hepimiz tebrik mi edeceğiz? Yapma yazma çizme! Dünya var olduğundan beri bu gerçekler var doğal afetler bir gerçek bunu göremeyecek kadar asalak olamazsın! Bizlerin dünya üstünde yaşayanlar olarak bilinçle ve bu konuda uzman olmuş kişilere güvenmekten başka çaremiz yok! Sınıfta kalmamak ve akıllı olmak her şeye inanmamak resmi verilere şeffaf detayları gerçekten doğru bir şekilde ulaşmamız gerekiyor, temiz toplum ve güvenilir kurumların denetiminde bu olaylarda akademik çalışmaları olan kişilerin uzmanlığında…

A-z her bir metre karesini hesaplayacak kentsel görsel planlanacak…

Neyse yazmayacaktım teknik konulara girmemek gerekiyor! Bilmediğim konularda yazmayı zaten sevmem ama bilmediğim konu hakkında bile işin nasıl olması gerektiğini biliyorum doğal olarak! Hatay’da askerliğimi yaptığım için 14 ay 1 ayda Adana özel telsiz eğitimi için detaya girmeye gerek yok, o bölgeleri çok eskiden havasını solumuz bir birey olarak tekrardan başımız sağ olsun canım Türkiye’m acımız çok büyük….

 

Image

infoclear

Your reaction?

0
LOL
0
LOVED
0
PURE
0
AW
0
FUNNY
0
BAD!
0
EEW
0
OMG!
0
ANGRY
0 Comments

infoclear